LITE PERSONLIGT

Om Carolina

Jag brinner för att stödja människor till att må och fungera bättre. Oavsett om det handlar om individer eller grupper. Att tillsammans med de jag möter hitta nycklarna som gör skillnad. Att göra det enkelt och görbart. Att hitta redskapen som skapar den utveckling som de jag möter önskar.

Erfarenhet
Hälsostrateg inom en Kommun, där mitt uppdrag är att stödja chefer och medarbetare inom hälsa och rehab. Att stödja till hälsofrämjande arbetsplatser. Dagligen arbetar jag med att coacha/handleda grupper och individer till en bättre hälsa och ett bättre arbetsklimat.

Jag har arbetat i 14 år som folkhögskolelärare och undervisat i ämnen som ledarskap och kommunikation, hälsopedagogik, friluftsmetodik, träningslära och idrott, stress och stresshantering, Jag har drivit olika friskvårdsprojekt i företag och organisationer.

Jag har arbetat med individer och gruppers utveckling med fokus på hälsa och kommunikation sedan början av -90 talet.

Några av mina utbildningar

Licensierad Andningscoach, Axelsons Institute

Certifierad Kommunikolog, via Skandinaviskt institut för kommunikologi - Studio kom for i Norge.
Flertalet utbildningar inom AO performace när det gäller fysträning och fasciabehandling.
MI grundkurs.
Vuxenpedagogik med fokus på folkbildning på Linköpings universitet.
Strategiskt friskvårdsarbet på organisationsnivå, Högskolan i Vänersborg.
Idrottskonsulentutbildning på Bosön.

30 ÅRS ERFARENHET AV UTVECKLING!

Carolina Ericson
Shopping Basket