MINA

Tjänster för företag & individer

Forelasning

FÖRELÄSNINGAR

Vår fantastiska kropp!

Självledarskap och lust/energi

Kraft och arbetsglädje – hitta era friskfaktorer

Att finna återhämtning i en värld full av intryck och prestation

Ett andetag från att må bättre

 

 

Handledning

HANDLEDNING

Att utvecklas genom kollegial handledning. Skapa utrymme för reflektion och få återhämtning på köpet. Genom att stanna upp och reflektera kring det som händer och hur vi har det, kan vi utvecklas både som individer och grupp. Att som organisation eller grupp utveckla er hälsofrämjande atmosfär, hitta era friskfaktorer och främja dem.

Coaching

COACHING

Tänk om du faktiskt vågar och kan…
Vill du ha coaching/guidning till dina drömmar/intentioner/mål. Utveckla din livslust, hälsa, träning, ditt ledarskap, minska stress, andas bättre. Låt oss träffas och undersöka om vi kan hitta ett samarbete som leder dig ditt du vill.

Fascia

FASCIABEHANDLING

Fasciabehandling – bättre rörelse, mindre smärta
Går ut på att ge din kropp sensorisk information för att skapa möjlighet för flöde. Genom behandling så hydogeniseras vävnad och det känns lättar att röra sig. Genom beröring och rörelse försöker vi återfå ett bättre flöde som gör det lättare att röra sig, minska smärta, återhämta sig fortare.  All behandling följs av rörelse. Tillsammans hittar vi rörelser som du kan göra föra att behålla flödet och över tid utveckla din kropp i den riktning du vill. Det är rörelser som skapar en bättre funktion över tid.

Traning

FYSTRÄNING

Fysträning och inspirerande pass

Ge dig själv, ditt team, laget möjlighet att utveckla funktion, elasticitet, styrka, fart. Jag kan tillsammans med dig/er hittar rätt rörelser för just dig/er utifrån det du/ni vill utveckla. Vi gör det tillsammans med lust och glädje.

Utveckla din kropp. Jag vill förmedla kunskap till dig/er så att ni själva på sikt kan arbeta vidare.

Jag kommer till ert företag och håller ett träningspass utifrån era önskemål.

 

 

 

Utbildning

UTBILDNINGAR

Kommunikation och förändring – hur kan ni utvecklas i er kommunikation för att bli tydligare, samarbeta bättre, förstå varandra.

Att bli bättre på återhämtning och stresshantering

Hälsopedagogik

Hälsofrämjande ledarskap

Lär dig mer om kroppen som en helhet.

 

 

 

 

 

OMDÖMEN

Vad tycker mina kunder?

Kvinna
Kvinna
Läs mer
Jag måste berätta för dig om hur bra jag har mått i ryggen sen du behandlade mig. Det är så märkligt, men bara efter 1 behandling är det jättestor skillnad! Jag har inte känt mig så här bra och rörlig i ryggen sen jag skadade mig vårterminen 2019. Alltså wow!
Shopping Basket